Markkinoinnin tekijätkö muka itsekkäitä oman edun tavoittelijoita?

Monesti kuulee aina puhuttavan mainonnan suunnittelijoiden ja markkinointialan ihmisten luonteesta mainittavan, että yhteiseen hyvään näitä alan egoistejä ei saa puhaltamaan. Uskallan kyllä väittää muuta. Itseasiassa minulla on esimerkkejäkin.

Sikala Summit by Tommi Laiho – Hyvä esimerkki siitä, että kerätään palkanmaksurajojen ulkopuolelta väkeä saman pöydän ääreen miettimään ennakkoon sovittua aihetta. On kyse sitten itse markkinointiviestintä alan maineen puhdistamisesta, tai Suomi -brändin kirkastamisesta. Tunteja ilmaista työtä ja ideoita.

Keskiviikkona sain kunnian olla todentamassa yhtä parhaista esimerkeistä. Mannerheimin lastensuojeluliitolla on ongelma: Lasten ja nuorten auttavaan puhelimeen tulee soittoja enemmän kuin pystytään vastaamaan. Eikä ihan vähää määrää vastaamattomia puheluita vuositasolla. MLL heitti haasteen markkinointiviestinnän ammattilaisille Diilin jäljillä -hankkeen myötä. Mikä oli tulos? Kymmenet alan ihmiset ideoivat konsepteja, voittaja vietiin käytäntöön ja tuloksena lukuisten julkisuudesta tähtien tähdittämä mainonnan konsepti hankkimaan uusia kuukausilahjoittajia MLL:lle.

Kun keskiviikkona hankkeen karonkassa juttelin tekijöiden kanssa, niin ei kukaan valittanut satojen työtuntien pro bono -työtä. Meillä kaikilla on arjessamme ihan älytön kiire, mutta nämä tämän hankkeen sankarit olivat innoissaan tekemästään työstä ja siitä, että uusia lahjoittajia tulee päivittäin.

Lukekaa itse lisää:

http://auta.mll.fi/

 

Ps. Tämäkin hanke muuten käynnistettiin Sikala Summitissa.

,

  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: