MTV MEDIA mahtavien uudistusten kynnyksellä

Uusi MTVTänään on ollut loistava aamu sateisesta säästä huolimatta. Olen päässyt vihdoin kertomaan ulos sen, mitä olemme työstäneet täällä Pöllölaaksossa jo pitkään. MTV MEDIA on suurimpien uudistusten kynnyksellä sitten pitkään aikaan.

Tämän kaiken uudistumisen taustalla on suomalainen ihminen. Meillä on ollut pitkän historiamme ajan erittäin tiivis suhde suomalaisiin ja nyt tätä suhdetta on tarkoitus tiivistää entisestään. Maailma on muuttunut ja MTV MEDIA haluaa vastata yleisön toiveisiin heidän mediankäytöstään.

Meillä on valtava määrä tietoa suomalaisista, tätä ymmärrystä on kartutettu lisää ja tullaan edelleen kartuttamaan. Olen myös itse päässyt osalliseksi projektia, jossa asiantuntijamme ja johtomme on päässyt jalkautumaan suomalaisten koteihin. Se on ollut erittäin antoisaa!

Uudistamme tapamme ajatella ja toimia. Suomalaiselle yleisölle muutos konkretisoituu viimeistään loppuvuonna, kun ne näkevät uuden kattobrändin MTV:n.  Matkalla on myös kirkastettu kanaviemme positiot ja roolitukset sekä lisäksi tullaan näkemään kanaviemme ja brändiemme uudet ilmeet.

On hienoa  olla tällaisessa uudistushankkeessa mukana ja tekemässä tätä yhdessä joukkojemme kanssa. Me uskomme nimittäin vahvasti siihen, että tätä kautta pystymme tarjoamaan teille, hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, entistä parempia ja tehokkaampia ratkaisuja!

Energiaa loppuviikkoon ja käy kurkkaamassa, mitä kerroin hankkeesta aamulla Huomenta Suomessa.

T. Hegu

, ,

  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: